Over ons

Wij zijn een bedrijf met een uniek platform dat klantherkenning inzet voor loyaliteit oplossingen. Wij maken en leveren zowel de klantherkenning apparatuur alsmede de loyalty software tools om klanten bij uw bedrijf beter en vaker van dienst te kunnen zijn.

In de korte tijd hebben we onze producten en diensten binnen de carwash & petrol sector uitgebouwd tot complete loyalty oplossingen in combinatie met kentekenherkenning. Loyaliteit was nog nooit zo innovatief! Bij Walnut Loyalty hebben we een special oog voor onze relaties aangezien daar ons kracht en kern ligt. Het gaat ons om het bouwen van loyale relaties, zowel met onze klanten als onze partners.

Walnut Loyalty is in 2013 opgericht met het ontwikkelen van digitale mobiele spaarprogramma’s dat de klantbekendheid vergroot en hen automatisch beloond op basis van het gedrag. Dit programma is uitgegroeid tot een volwaardig loyaliteit platform met een grote toegevoegde waarde op het gebied van consumentenmarketing. Walnut ontwikkelt en levert kentekenherkenning apparatuur in combinatie met een state-of-the-art automatische loyalty marketing platform.

Team

Bij Walnut werkt ieder teamlid met trots aan het verbeteren van onze loyalty platform en het helpen van onze relaties om hun klanten beter te bedienen. Van software en hardware ontwikkeling tot marketing advies en consultancy, bij Walnut hebben we alles in huis om loyale relaties te creëren.

Michiel Schabos

Thomas Kroft

Jeroen de Leeuw

Satya van Heummen

Thom Mekelenkamp

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten