NEXT Loyalty

NEXT Loyalty specialiseert zich in het ontwerpen, uitvoeren en beheren van effectieve loyaliteitsprogramma's en -concepten. Met jarenlange ervaring biedt NEXT Loyalty strategisch advies en technologische kennis, waardoor ze op maat gemaakte oplossingen kunnen aanbieden die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van hun klanten.

Door het gebruik van de Walletapp van Walnut, kunnen ze innovatieve oplossingen leveren. Bij NEXT staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en ze zijn er trots op dat ze altijd een persoonlijke en professionele service bieden.

Image

Onze samenwerking

Klantloyaliteit op het hoogste niveau

Walnut en NEXT vormen een krachtige combinatie op het gebied van marketing en klantloyaliteit. Door de softwareontwikkeling vaardigheden van Walnut kan NEXT optimaal gebruik maken van haar marketingexpertise. Samen zijn ze in staat om innovatieve oplossingen te bieden die klanten helpen bij het opbouwen en behouden van loyale relaties met hun klanten.

Presentatie next loyalty medewerkers

Ontstaan van NEXT

NEXT is opgericht als afsplitsing van Walnut om zo een gerichte focus op de carwash en tankstation markt te behouden. Aan deze belangrijkste gebruikers van de Walletapp biedt NEXT onder andere marketingsupport en -adviezen. Over de jaren heen is NEXT uitgegroeid tot een volledig zelfstandig bedrijf en heeft zo hoogwaardige vaardigheden op marketing gebied ontwikkeld.

 

Doeltreffende expertise

Het doel van NEXT is klanten voorzien van support, adviezen en soms zelfs hele overnames van de marketing. Door op een korte lijn intensief contact te houden weet NEXT haar klanten op optimale wijze te voorzien in hun behoeftes. Dankzij de uiteenlopende expertises van NEXT houdt het bedrijf haar hoge waardering in klanttevredenheid voortdurend in stand. Op deze manier volmaakt NEXT zowel de doelen van de klant als die van haarzelf. 

 

Klanttevredenheid staat voorop

Dankzij de probleem-oplossende samenwerking tussen Walnut en NEXT hebben beide bedrijven meer tijd en capaciteiten om zich te focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Daarom zijn klanten tevreden houden en steeds een stapje extra vriendelijkheid leveren onlosmakelijk verbonden met de Loyalty Concepts van NEXT. De core-business van het bedrijf is dan ook het zo goed mogelijk bedienen en helpen van klanten.

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of deze partner bij jou past en kom direct in contact!

Onze oplossingen

Welke oplossingen biedt Walnut aan NEXT?

Als het gaat om klantretentie, begrijpen NEXT en Walnut dat het behouden van klanten een van de belangrijkste aspecten is voor het succes van een bedrijf. Daarom biedt deze samenwerking verschillende oplossingen om klanten te behouden en tevreden te houden.

 

De oplossingen die Walnut aan NEXT levert zijn onder andere het uitbreiden van het klantenbestand, het verhogen van de klantretentie en het verbeteren van de klantloyaliteit. Door intensief met elkaar samen te werken vullen Walnut en NEXT elkaars expertises aan om de klanten zo goed mogelijk te voorzien van hun behoeften.

 

Uitbreiding van het klantenbestand

Met de landingspagina tool uit het Walletapp platform breidt NEXT zo effectief mogelijk klantenbestanden uit. Met volledig gepersonaliseerde aanmeldformulieren heb je de mogelijkheid om je potentiële klanten op professionele wijze te bereiken. 

Een andere leuke manier voor het binnenhalen van potentiële klanten is de kraskaartmodule. Deze inzetbare module geeft je de mogelijkheid om jouw toekomstige klanten op een simpele wijze binnen te halen.

 

Klantretentie stimuleren

Met klantretentie in het achterhoofd maakt NEXT strategische gebruik van de campagne-module die Walnut biedt. Verder pakt NEXT alles wat hierbij komt kijken op professionele wijze op om klanten een zo goed mogelijke ervaring te bieden. Door het implementeren van campagnes blijf jij top-of-mind bij jouw klanten.

 

Klantloyaliteit opbouwen

Beide bedrijven weten hoe belangrijk het is om een goede en loyale band te creëren met je klanten. Walnut biedt veel oplossingen op gebied van klantloyaliteit die NEXT goed weet te gebruiken. Denk hierbij aan het spaarsysteem op het Walletapp platform van Walnut. Het spaarsysteem biedt oplossingen zoals klanten de mogelijkheid geven om punten te sparen en vervolgens uit te geven in je eigen webshop.

 

 

Nieuwsgierig naar welke oplossingen Walnut nog meer te bieden heeft? Klik hier om ze te ontdekken.

Vrouw houdt laptop vast walnut platform