Axipoint

Axipoint is een bedrijf dat zich richt op het leveren van promotiediensten binnen verschillende branches, waaronder tankstations, wasstraten, garagebedrijven, horeca en fastfood restaurants. Met meer dan 10 jaar ervaring biedt Axipoint professioneel marketingadvies, ontwerp en verspreiding van kortingsbonnen en diverse online marketingactiviteiten.

Image

Onze samenwerking

Het belang van loyaliteit

Bij Walnut zijn we er trots op dat we ons softwareplatform aanbieden waarmee bedrijven hun klanten kunnen belonen met gepersonaliseerde loyaliteitsacties. Maar we begrijpen ook dat het versturen van deze acties slechts één deel is van een succesvolle marketingstrategie. Daarom zijn we erg enthousiast over ons partnerschap met Axipoint.

 

Jaren ervaring

Axipoint is een bedrijf dat zich richt op het leveren van promotiediensten voor verschillende branches. Met hun meer dan 10 jaar ervaring bieden ze professioneel marketingadvies, ontwerp en verspreiding van kortingsbonnen en diverse online en offline marketingactiviteiten. Dankzij onze oplossingen en het brede scala aan diensten van Axipoint kunnen zowel hun als onze klanten volledig ontzorgd worden. Dit geeft jou als klant de mogelijk om je volledig te richten op je core business.

 

Klanttevredenheid staat voorop

Binnen het partnerschap tussen Walnut en Axipoint staat klanttevredenheid centraal. We begrijpen dat onze klanten het meest waardevolle onderdeel van ons bedrijf zijn en we doen er alles aan om hen tevreden te stellen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij het ontwerpen en maken van loyaliteit software.

We streven ernaar om onze klanten een naadloze en plezierige ervaring te bieden, waarbij we hun doelen en wensen voorop stellen. We zijn ervan overtuigd dat ons partnerschap met Axipoint zal bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten en we zullen blijven werken aan het verbeteren van onze diensten om hun behoeften nog beter te kunnen vervullen.

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of Axipoint bij jou past en kom direct in contact!

Onze oplossingen

Doeltreffende expertise

De professionele teams van Walnut en Axipoint begrijpen wat werkt en wat niet. Hierdoor is het voor Axipoint mogelijk om op strategische wijze het platform van Walnut af te nemen en hiermee hun klanten de mogelijkheid geven om het meeste uit hun loyaliteitsacties te halen.

 

Waardevolle marketingvouchers

De marketingvoucher oplossing van Walnut biedt veel waarde voor Axipoint en haar klanten. Met dit softwareplatform kunnen bedrijven gemakkelijk gepersonaliseerde vouchers versturen naar hun klanten, waardoor zij worden beloond voor hun loyaliteit. Dit is een effectieve manier om de verkoop te stimuleren en klantenbinding te vergroten.

 

Succesvolle promoties

Door het partnerschap met Walnut kan Axipoint deze oplossing aanbieden aan haar klanten, wat hen helpt om hun promotiecampagnes nog succesvoller te maken. Met deze oplossing kunnen Axipoint's klanten de eindconsumenten op een unieke manier belonen en zorgen voor meer betrokkenheid en trouwheid. Dit zal uiteindelijk resulteren in meer omzet en klanttevredenheid.

Meer weten?

Bekijk de website van Axipoint