Touch Incentive

Touch Incentive helpt jou om klanten of medewerkers bewust voor jou te laten kiezen. Laat klanten van je merk houden met de loyalty en incentive marketing expertise van Touch! Onderscheid jouw merk van de kudde en genereer meer omzet, een beter rendement en een hogere klant- of medewerkerstevredenheid.

Image

Onze samenwerking

Strategische samenwerking

Walnut Loyalty is trots om onze nieuwe partner, Touch Incentive, aan te kondigen. Deze samenwerking gaat de innovatieve oplossingen van Walnut combineren met de expertise op het gebied van incentive marketing van Touch om klant- en medewerkerstevredenheid en -loyaliteit te verhogen. Dit biedt klanten de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te krijgen die passen bij hun specifieke behoeften in verschillende sectoren.

Verbetering van klantloyaliteit 

Door onze samenwerking kunnen klanten profiteren van op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om hun klantloyaliteit te verbeteren. 

 

Touch Incentive's expertise in incentive marketing, gecombineerd met de krachtige marketing- en loyaliteitssoftware van Walnut Loyalty, biedt klanten gerichte en effectieve programma's om hun bedrijf te laten groeien.

 

Verhoging van de bedrijfsgroei

De samenwerking tussen Walnut Loyalty en Touch Incentive is een win-win situatie voor alle betrokken partijen. Door de krachten te bundelen, kunnen beide bedrijven hun klanten nog beter bedienen en hen helpen hun bedrijf te laten groeien. Klanten kunnen profiteren van incentive marketingprogramma's die zijn aangepast aan hun specifieke behoeften.

 

Verbetering van de klantervaring 
Door het aanbieden van incentive marketing programma's kunnen klanten hun klant- en medewerkerstevredenheid en -loyaliteit verhogen. Dit draagt bij aan het verbeteren van de klantervaring en het versterken van de relatie tussen klant en bedrijf. Deze waarde wordt nog versterkt door de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van klanten in verschillende sectoren.

Vrouw met boek op grasveld

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of Touch Incentive bij jou past en kom direct in contact!

Onze oplossingen

Krachtige marketing- en loyaliteitssoftware

Walnut Loyalty biedt Touch Incentive toegang tot hun krachtige marketing- en loyaliteitssoftware. Dit stelt Touch Incentive in staat om op maat gemaakte programma's te ontwerpen en aan te bieden aan hun klanten. Door gebruik te maken van deze software kunnen Touch Incentive en hun klanten profiteren van gerichte en effectieve incentive marketing.

 

Op maat gemaakte oplossingen voor verschillende sectoren

Walnut Loyalty en Touch Incentive bieden klanten op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om hun specifieke behoeften te voorzien in verschillende sectoren. Dit betekent dat klanten de best mogelijke incentive marketingprogramma's krijgen die passen bij hun bedrijf, ongeacht welke sector ze actief zijn.

Ontwikkeling en verbetering van oplossingen 

Door de samenwerking kunnen beide bedrijven hun oplossingen ontwikkelen en verbeteren op basis van feedback van Touch Incentive en hun klanten. Dit stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van incentive marketing.

Marketing spullen op tafel

Benieuwd naar welke oplossingen Walnut nog meer te bieden heeft? Klik hier om meer te lezen.

Meer weten?

Bekijk de website van Touch Incentive: