Oxivo group

De Oxivo Group is een internationaal conglomeraat van Nederlandse oorsprong, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, adviseren en implementeren van beveiligde elektronische betalingssystemen en oplossingen voor de onbemande detailhandel. Hoewel de verkoop van producten en diensten van groot belang is, staat bij de Oxivo Group de juiste klantbeleving voorop. Een veilige betalingstechnologie draagt hier namelijk enorm aan bij.

De Oxivo Group richt zich op zowel kaart- als mobiele betalingen en heeft R&D-centra in Nederland en Turkije, waar de nieuwste technologieën worden geïnstalleerd en oplossingen worden aangeboden.

Image
Oxivo contactloze betaling

Ons partnerschap

Winkelervaring perfectioneren

Oxivo Group is een innovatief bedrijf dat contactloze betaalsystemen produceert. Hun technologie biedt klanten de mogelijkheid om snel en veilig betalingen te doen zonder fysiek contact met een betaalterminal. Dit betekent minder wachttijden en minder gedoe bij de kassa, wat de winkelervaring voor de klanten aanzienlijk verbetert.

 

Betaalgemak op het hoogste niveau

Om deze ervaring nog beter te maken hebben Walnut en Oxivo de krachten met elkaar gebundeld. Dankzij de expertise van Walnut op het gebied van softwareontwikkeling is Oxivo in staat om klanten een nóg betere betaal beleving te bieden. Het streven van Oxivo en Walnut is dan ook om betaalgemak met oog op de toekomst voortdurend te blijven verbeteren.

 

De basis voor een succesvolle toekomst

De samenwerking tussen Walnut en Oxivo is ontstaan uit de vraag naar innovatieve betaaloplossingen voor de wasstraat- en tankstation-markt in Turkije. Oxivo is een van de eerste grote internationale partijen waarmee Walnut samenwerkt. De samenwerking staat nog in de beginfase, maar beide partijen kijken er erg naar uit om de vele kansen in de Turkse markt te bespelen. De basis is gelegd om het verband tussen Walnut en Oxivo uit te bouwen tot een zeer succesvol partnerschap.

 

Samenwerken naar een oplossing

Walnut en Oxivo hebben hun expertises gecombineerd om een contactloos betalen-pilot uit te zetten. Om een zo goed mogelijke ervaring aan de huidige en toekomstige klanten te bieden wordt deze grondig getest. Naar aanleiding van terugkoppelingen en suggesties wordt het product aangepast. Zo ben jij als klant straks verzekerd van de hoogste kwaliteit. 

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of Oxivo bij jou past en kom direct in contact!

De oplossingen

Waardevolle oplossingen

De samenwerking tussen Walnut en Oxivo uit zich in vele mooie oplossingen. Zo biedt Walnut onder andere de implementatie van waspassen voor de wasstraat markt, betaalgemak binnen contactloze betalingen en feilloze verbindingen dankzij API's. 

 

Implementeren van waspassen

Oxivo neemt de Walletapp van Walnut af door middel van onder andere de implementatie van waspassen. Dankzij deze innovatieve oplossing kunnen de klanten van Oxivo en Walnut gemakkelijk mooie kortingen en acties aanbieden aan de eindconsumenten. Door de soepele samenwerking tussen beide bedrijven komt deze oplossing zo goed mogelijk aan de man.

 

Het aanbieden van waspassen laat de klanten van een autowasstraat vaker terugkeren. Dankzij Oxivo en Walnut is de eindconsument extra blij met het stukje service dat aangeboden wordt.

 

Betaalgemak in de wasstraat
Dankzij de contactloze betaalsystemen, ook wel Payters genoemd, van Walnut en Oxivo is het mogelijk om gemakkelijke contactloze betalingen te verrichten. Aan de hand van waspassen die in verbinding staan met het Walnut systeem krijgen klanten gemakkelijk hun saldo te zien. Vervolgens kan de consument moeiteloos zijn waspas scannen bij de kassa en zichzelf blij maken met een schone auto.

Oxivo Contactloos betalen terminal

Verbinden dankzij API’s

Door grensverleggende connecties met elkaar aan te gaan overbruggen Walnut en Oxivo niet alleen de lange afstand van Nederland tot Turkije. Er worden op deze manier ook vele uitdagingen overwonnen. Om de softwareprogramma's van beide partijen zo gericht mogelijk met elkaar te laten praten wordt er gebruik gemaakt van API's. Door zo effectief mogelijk met elkaar te communiceren weten Walnut en Oxivo de ultieme oplossingen aan de klant te bieden.

 

 

Klik hier om meer te lezen over de vele oplossingen die Walnut te bieden heeft.

Meer weten?

Bekijk de website van Oxivo